Poslovno-sportska saradnja

Zrinjski potpisao saradanju s drugim mostarskim klubom

Admin Čaušević

HŠK Zrinjski i HNK Branitelj već duže vremena imaju dobre odnose.

Danas je dobra saradanja podignuta na nivo više nakon što je potpisan sporazum o sportsko-poslovnoj saradnji.

"HŠK Zrinjski i HNK Branitelj danas su potpisali sporazum o sportsko-poslovnoj suradnji s ciljem ostvarivanja partnerskog odnosa, odnosno kako bi se već dobra suradnja dva mostarska kluba pravno regulirala.

Sporazum su potpisali predsjednici HŠK Zrinjski i HNK Branitelj, Denis Lasić i Željko Pehar, koji su nakon potpisivanja istog istakli kako će Sporazum dovesti do još bolje suradnje dva kluba u budućnosti, ali i kako Sporazum predstavlja dobar okvir da se zajedničkim djelovanjem utvrde i svi drugi mogući oblici suradnje", naveli su iz Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići su u novu sezonu Premijer lige ušli odlično te su sa 11 bodova u samom vrhu tabele. U nedjelju će gostovati Posušju.

S druge strane, Branitelj se takmiči u kantonalnoj ligi HNK. Svoju sezonu počinje u septembru gostovanjem Blagaju. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.