Foto - EPA

Portugalac želi otići

Situacija sa Cristianom Ronaldom je nevjerovatno komplikovana

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo spreman je otići iz Juventusa do kraja prelaznog roka.

Mnogi ugledni evropski mediji objavili su kako Portugalac želi u Manchester City, ali trenutno je potencijalni transfer u redove engleskog prvaka veoma komplikovan.

Agent portugalske zvijezde Jorge Mendes kontaktirao je City i ponudio je usluge svog klijenta. Ipak, za sada Građani ne pokazuju previše interesa.

Juventus u ovom poslu traži odštetu od 25 miliona eura ili Gabriela Jesusa u zamjenu. Pep Guardiola nije spreman da se odrekne Brazilca i o Ronaldo je opcija samo ako bi Raheem Sterling otišao.

Situacija oko odlaska Cristiana iz Juventusa itekako je komplikovana. Za sada je on najbliži ostanku u Torinu, ali u narednih sedam dana se svašta može desiti u ovom slučaju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano Ronaldo je u dresu Juventusa odigrao ukupno 134 utakmice i zabio je 101 pogodak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti