Zrinjski pametno koristi pauzu

Plemići narednih dana u standardnoj bazi

Admin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog su se u četvrtak vratili trenažnom procesu nakon nekoliko slobodnih dana. 

Protekla tri dana Plemići su dobili slobodno, a od danas će trenirati u Međugorju što je u posljednje vrijeme standardna baza mostarskog kluba.

Zrinjski će u subotu gostovati u Hrvatskoj gdje će odigrati i pripremni meč protiv niželigaša Croatia Zmijavci.

Protiv hrvatsko niželigaša priliku za igru će dobiti i Kerim Memija koji je posljednji stigao u tim. Tada će i stručni štab procijeniti kondciono stanje bočnog fudbalera.

Sergej Jakirović na raspolaganju ima 25 igrača, a timu su priključena i petorica juniora Anis Sefo, Franjo Vrljić, Ivan Vrankić, Petar Šetka i Antonio Prskalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sredinom sedmice mostarski tim su napustila trojica igrača. Sadik Škrijelj je na posudbi u hrvatskom Rudešu, a Mario Krstovski u ekipi Makedonija Gjorče Petrov. S golmanom Aleksandrom Stankovićem je raskinut ugovor.

Nakon reprezentativne pauze Zrinjski će gostovati Leotaru, nakon čega slijedi gradski derbi protiv Veleža na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.