Jakirović: Imali smo taj penal i par lijepih prilika...

Zrinjskom bod protiv Posušja

Jakirović: Imali smo taj penal i par lijepih prilika...

A. Čaušević

Zrinjski je i dalje neporažen, ali i pored velikog broja prilika nije uspio pobijediti Posušje. Završeno je 0:0.

Plemići su gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, a 20-ak minuta prije kraja Nemanja Bilbija nije uspio realizovati penal.

"Prvo poluvrijeme nismo bili na nivou Zrinjskog, dobro smo ušli u meč, a onda nam je Posušje pravilo probleme u skoku", rekao je Sergej Jakirović u izjavi poslije meča.

U poluvremenu smo pokušali izjmenama, i imali smo penal i par lijepih prilika, preuzeli smo rizik, ali Posušje se uspjelo odbraniti i osvojiti bod", dodao je on.

Zrinjski sada ima 12 bodova i četvrti je na tabeli. Poslije reprezentativne pauze Plemići će gostovati Leotaru.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Nema veze nije islo
0 5
bk123
Trena samo jako i nastavite u tom pravcu...danas da je ušla jedna ušlo bi ih 5 al nema veze dodju takve utakmice...bitno je da ima vizije i plana, doće golovi i bodovi. Naravno doće i porazi bit će svega al kad se ima ideje i vizije sve je lakše...samo jako i naprijed u ovom pravvu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi