Trojac napustio Zrinjski bez upisanog nastupa

Već imaju nove klubove

Trojac napustio Zrinjski bez upisanog nastupa

A. Čaušević

Zrinjski je tokom pauze između dvije sezone napravio zaokret te je doveo niz novih igrača kako bi se saprao gorki okus neizlaska u Evropu. 


To se za sada pokazuje kao puni pogodak jer Plemići u uvodnom dijelu sezone djeluju odlično. Trenutno su neporaženi i odigrali su sjajno u nekoliko derbija, posebno protiv Borca (5:1), Sarajeva (2:0) i Željezničara (3:0).

U prvih šest utakmica sezone nekoliko novajlija nije upisalo nastupa pa trojica od njih u nastavku sezone neće nositi dres s lentom.

Zrinjski je danas potvrdio da su ekipu napustili Sadik Šrijelj, Mario Krstovski i Aleksandar Stanković. Oni su već i pronašli nove klubove.

"U želji za većom minutažom krilni napadač Sadik Škrijelj napustio je Plemiće te će karijeru nastaviti u redovima hrvatskog drugoligaša Rudeša.

Makedonski napadač Mario Krstovski zatražio je odlazak na posudbu te će u ovoj sezoni opet igrati u Sjevernoj Makedoniji odakle je i stigao u naš klub, odnosno za FK Makedonija Gjorče Petrov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S vratarom Aleksandrom Stankovićem potpisan sporazumni raskid ugovora", sapošteno je iz mostarskog kluba.

Inače, Zrinjski će za vikend igrati prijateljski meč protiv hrvatskog drugoligaša Croatia Zmijavci, dok će u narednom ligaškom meču gostovati Leotaru.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

block123
Bus igrača dodje , bus igrača ode . Niko u BiH to financijski nebi mogao izdržat osim ovog plastično političkog kluba kojem lasic i covic upumpavaju naše pare preko preduzeca kao sto je bio aluminiji , a sad elektroprivreda i eronet . Propao aluminiji , propast će i oni svakako imaju vise dugova nego prihoda , plastika se na toploti lagano topi . Stay tuned .
6 4
bk123
Nebitni likovi za Zrinjski, uoče i nije neka vijest to što su otišli
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi