FOTO: EPA

Otvorena mnoga pitanja

Pirlo podijelio fotografiju iz Londona, a opis je "zapalio" fudbalsku Evropu

Haris Zilić

Arsenal ima katastrofalan start sezone, najgori u posljednjih 67 godina.

Topnici nakon tri uvodna kola u Premiershipu nemaju bodova na svom kontu, a cijeli ceh bi mogao naplatiti Mikel Arteta.

Španski stručnjak je u nezavidnoj poziciji, a čini se da u Arsenalu već razmišljaju o novom treneru.

Navodno su Arsenal i Andrea Pirlo u kontaktu, a da ovo nije "bomba" dokaz je i Pirlova slika. Legendarni Italijan je podijelio sliku na društvenim mrežama uz opis "London calling".

Slika je izazvala lavinu komentara, a navijači Arsenala ga žele na mjestu trenera.

Pirlo je atmosferu dodatno zagrijao izjavom nakon avanture u Juventusu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bilo je komplikovano i fenomenalno. Osjećanja su različita, nije se zavšrilo kako sam očekivao, ali to je život i sport, idemo dalje, vrijeme je za nove zazove", rekao je Pirlo.

Da li će upravo Arsenal biti novi izazov za Pirla pokazat će vrijeme, a više odgovora ćemo znati nakon reprezentativne pauze, jer će naredne dva meča Arsenala biti možda i ključna za Artetu. Prvo je meč sa Norwichem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.