Legenda spremna da se vrati u Arsenal: Moram se vratiti i počistiti nered
Foto - EPA

Marc Overmars se nudi

Legenda spremna da se vrati u Arsenal: Moram se vratiti i počistiti nered

M. Šljivak

Ekipa Arsenala igra katastrofalno na otvaranju nove sezone.

Topnici iz Londona su u tri kola doživjeli tri poraza, nisu još uvijek zabili ni gola i posljednjeplasirani su tim Premiershipa.

Navijači ovog tima razočarani su poslom kojeg radi Mikel Arteta, ali još više radom sportskog direktora Edua, koji se nije proslavio transferima.

Svoje usluge klubu je preko Raya Parloura ponudio legendarni nizozemski fudbaler i nekadašnji fudbaler Arsenala Marc Overmars.

On je spreman da se vrati u klub kako bi počistio napravljeni nered.

"Dopisivao sam se sa Marcom i rekao mi je: Ray, moram se vratiti u klub i počistiti nered", otkrio je Parlour i dodao je:

"Edu je glavni krivac za sve. On ima najvažniju ulogu, dovođenje igrača. To je najvažnija stvar za bilo koji klub. Edu je igrao za pobjedničke timove, vjerovatno zna šta im treba, ali kako privući igrače kada ne igrač Evropu? Svi žele igrati Ligu prvaka ili Evropsku ligu. Teško je i njemu, jer ponekad igrače preplate zbog toga. To su napravili sa nekolicinom fudbalera".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Marc Overmars je trenutno sportski direktor Ajaxa. Na toj poziciji je već devet godina i radi zaista odličan posao.

Kao fudbaler Nizozemac je dres Arsenala nosio od 1997. do 2000. godine. Odigrao je 141 meč i zabio je 41 gol.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti