Protiv Lazija

Milan bez Girouda i Krunića, ali vraćaju se Ibrahimović i Kessie

Edmir Škorić

Milan u nedjelju navečer dočekuje Lazio u derbiju kola u Seriji A, a trener Rossonera Stefano Pioli neće moći da računa na Oliviera Girouda.

Giroud je napustio karantin, ali 34-godišnjak neće igrati protiv Lazija, tako da će Pioli morati da potraži neko drugo rješenje u napadu. Osim njega, na listi prijavljenih za meč protiv Lazija nema ni Radeta Krunića, koji se povrijedio tokom reprezentativnih akcija.

S obzirom da se Zlatan Ibrahimović oporavio, za očekivati je da Šveđanin bude starter.

Oporavio se i Franck Kessie, pa bi i on mogao da se vrati u startnu postavu ili će možda Pioli odlučiti da ponajboljeg igrača dodatno odmori za utakmicu Lige prvaka protiv Liverpoola na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je s dvije pobjede otvorio novu sezonu u Seriji A, ali ima ispred sebe jako težak raspored. Slijede mečevi protiv Lazija, Liverpoola, Napolija, Juventusa...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.