Preletio nekoliko puta iznad stadiona

Avion sa šokantnom porukom za Ronalda šokirao navijače na Old Traffordu

Endin Čaušević

Manchester United danas je na svom terenu pobijedio ekipu Newcastlea (4:1) u meču četvrtog kola Premiershipa.

Današnja utakmica na Old Traffordu je u znaku Cristiana Ronalda koji se nakon 12 godina odlučio vratiti u Manchester United.

U samom finišu prvog poluvremena Old Trafford je "eksplodirao" kada je Ronaldo uspio zabiti pogodak za 1:0. Svoj drugi gol na meču Ronaldo je postigao u 62. minuti za 2:1.

Međutim, u centru pažnje našao se avion koji je nekoliko puta prošao iznad Old Trafforda s porukom.

Naime, za avion je bila zakačena poruka "Vjerujte Kathryn Mayorga", a to je djevojka koja je optužila Ronalda za silovanje 2009. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ona je tvrdila da se silovanje desilo prije 12 godina u jednom hotelu u Las Vegasu, ali prije dvije godine optužbe su odbačene.

No, svi su bili u čudu kada se avion pojavio iznad Old Trafforda, a poruka je mnoge šokirala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.