Bodrila svog sina

Unatoč zabrani, Ronaldova mama je došla na Old Trafford, u jednom trenutku je i zaplakala

Edmir Škorić

Manchester United je danas slavio s 4: protiv Newcastlea u četvrtom kolu engleskog Premiershipa, a u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo.

On je danas ponovo debitovao za Crvene vragove i postigao je dva gola, te je odmah na startu pokazao da će biti onaj stari i da će biti veliko pojačanje Uniteda.

Ronaldo je postao najstariji strijelac Uniteda od februara 2013. godine i Ryana Giggsa, a osim njega danas su golove postigli i Bruno Fernandes te Jesse Lingard.

Jedan od korisnika Twittera bio je prisutan na tribinama Old Trafforda tokom utakmice, pa je nakon Ronaldova pogotka u 47. minuti primijetio da nogometaševa mama, Maria Dolores dos Santos Aveiro, sjedi odmah iza njega.

"Ronaldova mama sjedi iza mene nakon njegova pogotka. Srce mi lupa", napisao je navijač.

Prisutnost 66-godišnje Dolores Aveiro mogla bi iznenaditi, jer je Ronaldo u intervjuu za Daily Mail otkrio da je majci zabranio dolaske na njegove utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek je nervozna na utakmicama, ne znam zašto. Rekao sam joj: 'Vidi, nemam više oca, ne želim izgubiti ni majku'. Pozivam prijatelje da ostanu kod kuće s njom. Tada ide u šetnju pored kuće. Dva puta se zbog mene onesvijestila na stadionu i slomila zube ", rekao je napadač Manchester Uniteda.

I danas je Dolores uz dosta emocija pratila meč svog sina, te je zaplakala nakon što je postigao gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.