Malo se zanio

Policija morala reagovati dok je Vinicius slavio gol protiv Celte

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je pobijedio Celtu iz Viga sa 5:2 u utakmici četvrtog kola španske La Lige.

Kraljevski klub se nakon više od godinu dana vratio na Santiago Bernabeu i pružio je odličnu utakmicu svojim navijačima i na kraju je stigao do pobjede.

Celta je odlično igrala u prvom poluvremenu i vodila je sa 2:1, ali su Kraljevi u drugom dijelu uspjeli da dođu do preokreta i na kraju pobijede sa 5:2.

Gol za preokret domaće ekipe u 54. minuti utakmice postigao je Vinicius Junior kojeg je nakon toga ponijela atmosfera na stadionu kada je u pitanju proslava gola.

Brazilac je odlučio s navijačima da proslavi svoj gol i skočio je na tribinu, a zbog toga su morali reagovati i policajci kako bi vratili Viniciusa na teren jer su ga navijači okružili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova proslava gola oduševila je navijače Real Madrida koji su se konačno vratili u svoje gnijezdo iako renoviranje njihovog stadiona i dalje traje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.