Debi iz snova: Camavinga ušao u igru i odmah zabio gol za Real Madrid

Kraljevi pred pobjedom

Debi iz snova: Camavinga ušao u igru i odmah zabio gol za Real Madrid

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida igraju na svom terenu protiv Celte Vigo.

Celta je odlično igrala u prvom poluvremenu i vodila je sa 2:1 golovima Mine i Cervija, dok je jedini gol za Real u prvom dijelu dao Benzema.

Ipak, u nastavku meča kraljevski klub dolazi do preokreta. Odlični Benzema u 47. minuti pogodio je za 2:2, dok je Vinicius Junior samo sedam minuta kasnije zabio pogodak za 3:2.

Ancelotti je u 66. minuti dao šansu Camavingi koji je tek stigao u kraljevski klub, a o je samo šest minuta kasnije zabio gol i pokazao da će biti odlično pojačanje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogodak Camavinge možete vidjeti OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emin_Podzic
Odlicna igra,borba,Modric odlican u cijeloj utakmici i onda majstorija camavinga pogadja odlican pocetak
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi