Pojavili se detalji

Prva večera sa Ronaldom: Igračima Manchestera nije palo na pamet da urade ono što inače rade

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je drugi mandat u Manchester United počeo furiozno. 

Manchester United je bio domaćin Newcastle Unitedu. Upisana je pobjeda sa 4:1, a prva dva gola kada je utakmica bila neizvjesna postigao je slavni Portugalac.

Lee Grant, rezvervni golman Crvenih đavola, je otkrio kako se ekipa ponašala u prisustvu Ronalda. Tokom zajedničke večere nije im palo na pamet da urade stvar koju bi inače ranije radili.

Naime, s namjerom da se ugledaju na Ronalda niko od provotimaca Uniteda nije pojeo desert kao što je bila dosadašnja praksa.

"Bilo je to u petak tokom okupljanja ekipe u hotelu. Večerali smo i obično uzmemo neki deser i neke 'manje dobre' stvari. Imamo pitu od jabuke, čokoladni krem i slično...", rekao je Grant te nastavio:

"Mogu vam garantovati da nije bilo niti jednog igrača koji je dodirnuo pitu od jabuke i niko nije ustao da uzme čokoladicu. Svi su jednostavno sjedili."

"Jedan me čak pitao šta je Ronaldo uzeo. Gledali smo o čemu se radi i naravno to je je bila najzdravija porcija koju možete zamisliti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Praksa u Unitedu je da novajlije sjednu na stolicu i zapjevaju.

"To su uradili Varane, Sancho također, a onda i Ronaldo. Svi smo se začudili. Bilo je briljantno. Naravno neću reći šta je rekao, ali bilo je interesantno vidjeti ga nervoznog", rekao je Grant.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.