Foto - EPA

Brazzo ne želi više komentarisati Zorca

Hasan Salihamidžić nakon velike svađe odlučio da šuti

Midhat Šljivak

Sportski direktori Bayerna i Borussije Dortmund, Hasan Salihamidžić i Michael Zorc, žestoko su se posvađali prethodnih dana.

Sve je krenulo od Salihamidžića koji je prozvao Marca Reusa nakon što je 32-godišnji fudbaler Borussije Dortmund napustio okupljanje Njemačke, a tri dana kasnije zaigrao za svoj tim.

"Iznenađujuće je to da napustiš reprezentaciju i onda igraš dva ili tri dana kasnije", rekao je popularni Braco za njemački Sky.

"Nije to prvi put. Naši igrači uvijek ostaju i igraju", rekao je Salihamidžić, iako je i Thomas Muller napravio isto kao i Reus.

Salihamidžiću je ljutito odgovorio direktor Michael Zorc koji je koristio teške riječi.

"Salihamidžić treba da začepi i komentira Bayernove probleme. Šta misli ko je on?", rekao je Zorc.

Potom je Zorc od Salihamidžića dobio žestoku povratnu reakciju.

"Ja sam sportski direktor najvećeg kluba u Njemačkoj i ja donosim odluke o onome o čemu želim da pričam. Zorc bi trebao da bude tih ili ćemo ponovo oslabiti njegov klub i pobrinuti se da više nikada ne osvoje Bundesligu", odgovorio je Salihamidžić.

Novinari Bilda pokušali su ponovo dobiti komentar Hasana Salihamidžića o svemu što se dešavalo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, za razliku od prethodnih dana Brazzo je odlučio da šuti. Odbio je dati bilo kakav dodatni komentar na sve i očigledno da je ovo za njega završena priča.

Ipak, pale su teške riječi koje će se teško zaboraviti i oprostiti u narednom periodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.