Brazzo ne želi više komentarisati Zorca

Hasan Salihamidžić nakon velike svađe odlučio da šuti

12

Komentari (12)

miki30
Dinass prijatelju, izvini al reći nekom balav a da ga nepoznaješ, to je već dokaz tvoje neinteligencije. Možeš lagano po mojim komentarima zaključiti da li sam "balav" ili ne. Šta ću provjeravati na internetu kad sam sve doživljavao. Pratim fudbal od malih nogu, znam kad je čovjek igrao za HSV, uvjek ginuo, takav tip igrača. Sve mu možeš osporavati ali da se nije borio e to vala nemožeš da ga hebeš.
dinass
Jest on gino u HSV i u Bajernu al u reprezentaciji nije o tome govorim,osim u utakmicama gdje su igrale velike reprezentacije kao npr Italija,Spanija isl.Ostale je samo gledo kako da se sakrije na terenu i sto manje trci.Pa spominjes mi stvari kojih bi se trebao sjecati ako nisi balav,ako se ne sjecas to je odraz tvoje inteligencije.Ja se dobro sjecam kako je igrao za klub a kako u reprezentaciji gdje je birao utakmice a sjecam se i namjernog crvenog sto je bilo preocito kao i cudesni oporavak za 3 dana,zato je on i napao Borusiju jer je prepoznao sta su radili Bajern i on.
miki30
Et vidiš opet isto. Al haj nek ti bude, ti imaš svoje mišljenje, ja imam svoje. Ja kažem da je davao sve od sebe i za repku, druga su tad vremena bila, normalno da je se morao i čuvati, jbg existencija je u pitanju. Boli danas recimo jednog Džeku racku, 8 mil godišnje, vile, restorani, zgrade po Sarajevu. Dovoljno zaradio, a kod ovih prije je bilo drugačije. Normalno da nije mogao u svaki duel ući neoprezno, al haj et opet kažem poštujem tvoje mišljenje. LP, bez uvrede drug.
dinass
Znam ja nase navijace i da je svaki selektor ali isto je bilo i Barbarezu i Musicu,Bolicu,Konjicu,Hibicu pa su se borili svaku utakmicu.
Len
Mater vam amatersku novinarsku, provjeri izvor prije nego sto sta objavis.
dinass
Mozda se sjetio da je i on jednom bio povrjedjen za reprezentaciju pa 3 dana kasnije igrao za Bajern
miki30
Hej jesi ti dosadan sa tom tezom. A nemaš pojma nego samo nagadjaš. Jesil i ti bio na stadionu pa imaš informacije iz prve ruke. Ako jesi onda si bio medju onima koji su mu na svakom koraku psovali mamu, sestru i sav ženski rod. Ko fol neigra u repki kao u Bayernu. Pa sa kim da igra? Nije ni čudo što je izgubio volju.
dinass
Kad si vec balav da se sjecas potrazi po internetu.
Koba84
A njemci zacepise gubicu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.