Foto - EPA

Gonzalo Villar se požalio

Fudbaler Rome traži pomoć na društvenim mrežama: Ako znate bilo šta o ovom automobilu

Midhat Šljivak

Fudbaler Rome Gonzalo Villar (23) zatražio je pomoć na društvenim mrežama nakon što je njegovim roditeljima ukraden automobil.

Španskom fudbaleru su roditelji stigli u posjetu i parkirali su automobil Fiat 500 Abarth ispred kuće u kojoj igrač Rome živi.

Međutim, pred polazak kući u Španiju, automobila u dvorištu nije bilo. Ukraden je tokom noći, a Villar je pomoć zatražio na društvenim mrežama.

"Neko je ukrao automobil mojim roditeljima dok je bio parkiran ispred kuće. Trebali su se vratiti u Španiju ujutro, ali automobila nije bilo. Ako znate nešto bio bih vam zahvalan", napisao je Villar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladi fudbaler Rome ove sezone ne dobija previše šanse za igru od Josea Mourinha.

U Seriji A 23-godišnji fudbaler još uvijek nije imao minutažu, a odigrao je samo 11 minuta protiv Trabzonspora u Konferencijskoj ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.