Legendarni Šveđanin bh. korijena

Ibrahimović i dalje ima problema, Raiola tvrdi da će biti menadžer kad se oprosti

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović se vratio na teren protiv Lazija, postigao je i gol, ali dan kasnije dočekala ga je loša vijest. 

Ibrahimović je povrijedio Ahilovu tetivu zbog čega nije igrao na gostovanju Liverpoolu u Ligi prvaka, a kako stvari stoje oporavak će potrajati.

Šveđanin bh. korijena neće ništa rizikovati te će propustiti i derbi protiv Juventusa. Strpljivo će sačekati da povreda prođe obzirom da je sezona tek na početku. 

Zlatan je i više nego bitan za Milan i njegovo odsustvo na duži period sigurno bi predstavljalo nenadoknadiv hendikep. 

Inače, napadač koji će početkom oktobra proslaviti 40. rođendan ima s Milanom ugovor do kraja sezone. Penzija se još uvijek ne nazire, ali Mino Raiola je već otkrio šta Ibra planira raditi akda se oprosti. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sa Zlatanom razmišljamo iz godine u godinu. To je poput računa koji ističe svakih 12 mjeseci. Sigurno će se oprostiti onog dana kada se ne bude osjećao prvom violinom oprostiti. Poslije toga će postati menadžer", rekao je Raiola.

Raiola i Ibrahimović rade zajedno 20-ak godina i nema sumnje da je iskusni golgeter imao od koga naučiti zanat svih ovih godina. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.