Nisu sretni

Tri Realove zvijezde iskazale nezadovoljstvo, žele napustiti klub

Edmir Škorić

Kako su objavili neki španski mediji, postoje napeti odnosu u svlačionici Real Madrida.

Navodno su tri zvijezde nezadovoljne minutažom koju dobijaju od trenera Carla Ancelottija, a radi se o Marcu Asensiju, Iscu i Marcelu.

Asensio je odbio mnoge ponude ljetos kako bi ostao u Realu, ali nije znao da će biti u drugom planu kod trener Ancelottija, pa je ove sezone u La Ligi odigrao samo 68 minuta na četiri meča.

Što se Marcela tiče, odigrao je samo dvije minute i u sjeni je Davida Alabe i Mendyja, te je Brazilac itekako nezadovoljan i želi da napusti klub. Ipak, s obzirom da u Realu zarađuje osam miliona eura, teško mu je pronaći neki novi klub zbog previsoke plate.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isco se ranije povezivao s Milanom i još nekim klubovima, ali i on je ostao u nadi da će se stvari poboljšati. Istina, igrao je više od gore spomenutog dvojca, 139 minuta na četiri meča, ali ne osjeća se važnim u Madridu i razmatra mogućnost napuštanja Reala.

Unatoč svim tim nedaćama i napetosti u svlačionici, Real Madrid je prvi u La Ligi sa 13 bodova, a u Ligi prvaka je u prvom meču na Meazzi savladao Inter s 1:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.