Bale je dosta teško podnio vijesti koje su stigle: Čeka ga duga pauza
Foto - EPA

Povreda Velšanina

Bale je dosta teško podnio vijesti koje su stigle: Čeka ga duga pauza

Midhat Šljivak

Velški fudbaler Gareth Bale (32) odsustvovat će sa terena najmanje dva mjeseca.

Bale je doživio povredu butnog mišića. Pregledi su ustanovili da se radi o težoj povredi koja će ga dosta dugo odvojiti od terena.

Trener Reala na usluge velškog fudbalera neće moći da računa najmanje dva mjeseca, a postoji mogućnost da ova pauza bude i veća.

Ove vijesti su svakako razočaravajuće za Balea koji je dosta dobro ušao u novu sezonu. Španski mediji pišu da je vijesti o odsustvu sa terena Velšanin podnio jako loše.

Imao je 32-godišnji ofanzivac povjerenje Carla Ancelottija i igrao je jako dobro po povratku u klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je odigrao tri susreta ove sezone i zabio je jedan pogodak, a ovo mu je vjerovatno posljednja sezona u klubu jer mu u junu naredne godine ističe ugovor.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi