To se tako ne radi

Busquets razočarao fudbalski svijet: Prekinuo zadnji napad Cadiza na očajan način

Endin Čaušević

Cadiz i Barcelona odigrali su sinoć utakmicu bez golova u okviru šestog kola La Lige.

Katalonski klub je još jednom razočarao svoje navijače igrom i rezultatom, te su na kraju osvojili samo jedan bod.

Barcelona se nalazi u teškoj situaciji ove sezone zbog velikih promjena u igračkom kadru i odlaska Lionela Messija, a Ronald Koeman kao da je pogubio konce.

Sinoć je Barcelona u finišu utakmice spašavala i jedan bod jer su domaći krenuli svim silama u napad nakon što su Katalonci ostali s igračem manje.

Nevjerovatnu scenu vidjeli smo u u 95. minuti kada je Cadiz krenuo u kontru, a dvije lopte su u tom trenutku bile na terenu što glavni sudija Del Cero nije vidio.

Utakmica se nije prekinula, a onda je Busquets tu loptu šutnuo u pravcu igrača Cadiza koji je bio u akciji i pogodio ga je u nogu što je itekako naljutilo navijače na tribinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Busquets je zasluženo dobio žuti karton i velike kritike na društvenim mrežama zbog svog poteza koji je sve osim fair-playja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.