Koeman na najgori mogući način završava epizodu u Barceloni?

Dobio crveni karton

Koeman na najgori mogući način završava epizodu u Barceloni?

E. Čaušević

Nizozemski stručnjak Ronald Koeman bi na neslavan način mogao da završi svoju epizodu u Barceloni.

Koeman je na mjesto trenera katalonskog kluba stigao prije nešto više od godinu dana kada je zamijenio Quiquea Setiena, ali se nije proslavio od svog dolaska.

Barcelona je u prošloj sezoni uspjela da ostvoji Kup kralja što nije bilo dovoljno da se zadovolje ukusi navijača.

U ovoj sezoni ekipa je doživjela velike promjene u igračkom kadru, ali svejedno mnogi od Barcelone očekuju da budu konkurentni u borbi za titulu prvaka Španije.

Barcelona je trenutno sedma sa devet bodova i ima sedam bodova i utakmicu manje od Real Madrida koji je na liderskoj poziciji. Katalonci su i sinoć razočarali svoje navijače jer su osvojili samo jedan bod na gostovanju u Cadizu.

Da stvar bude gora za Koemana ponovo je pogriješio sa svojom taktikom jer je igra Barce bila daleko od onoga što smo navikli da gledamo. U finišu meča Cadiz je čak mogao i do pobjede, ali se Barcelona nekako sačuvala.

Španski mediji uveliko pišu o tome da bi Koeman u narednim danima mogao dobiti otkaz, te da bi utakmica protiv Cadiza mogla biti njegova posljednja na klupi Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, Koeman bi u tom slučajnu neslavno završio svoju epizodu u Barci kao trener jer je u samom finišu utakmice dobio direktan crveni karton zbog progovora sudiji i ukoliko ostane trener sigurno ga nećemo gledati na klupi Barce u narednoj utakmici.

Međutim, navijači se nadaju da će Joan Laporta uručiti otkaz Koemanu koji se nije pokazao kao najbolje rješenje za ovaj klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Ka*ina od trenera. Gdje god je trener bio igraci su govorili da nema pojma.
11 0
BogatiDijasporac
Ne znam vi, ali ja uzivam u ovom svinjskom izdanju holandskog ****eta.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi