Foto: NK Široki Brijeg

Široki u nedjelju gostuje u Posušju

"Radujemo se susjedskom derbiju, ali želimo pobjedu na Mokrom Docu"

Endin Čaušević

Široki Brijeg u nedjelju igra u gostima protiv Posušja utakmicu 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Široki u dobrom raspoloženju putuje u Posušje nakon što su prije nekoliko dana na svom terenu igrači ovog tima savladali Tuzla City.

S druge strane u Posušju nije baš idealna situacije jer je klub s Mokrog Doca posljednji na tabeli sa sedam osvojenih bodova.

Na Pecari je danas održana press konferencija pred ovu utakmicu, a medijima su se obratili pomoćni trener Vlado Hrkać i odbrambeni igrač Jure Obšivač.

"Od prve do zadnje minute odigrali smo kvalitetnu utakmicu protiv Tuzla Cityja. Nadam se kako ćemo na valu velike pobjede ostvariti pobjedu i na Mokrom Docu. No, neće biti nimalo lako, neugodna su momčad. Imaju mlade igrače i nekoliko igrača s premijerligaškim iskustvom, tako da nas sigurno očekuje neizvjesna utakmica", istaknuo je Hrkać i biranim riječima pohvalio nedjeljnog suparnika.

"Drago mi je što se Posušje vratilo u Premijer ligu BiH i čestitam im na tome. Veselim se susjedskom derbiju na Mokrom Docu. Posušje je sportski grad i uvijek je poseban sportski rivalitet vladao među nama. Stabilna su momčad koja je pokazala kako se može vratiti u utakmicu i nakon primljenog pogotka. Zaslužili su više bodova, ali imali su sportsku nesreću kao i mi", dodao je Hrkać.

Obšivač je kazao kako se lakše diše nakon velike pobjede u prošlom kolu. Međutim, dodaje, ista je ostvarena strpljivošću i došla je kao plod kvalitetnog rada.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trebali smo biti strpljivi, kao što i jesmo bili, kvalitetno raditi i čekati svoje vrijeme. Znali smo kako će doći jedna velika pobjeda. Dokazali smo kako možemo igrati sa svima", istaknuo je.

"Posušje je neugodna momčad. Doveli su novog trenera i na valu tog pozitivnog šoka sigurno se nadaju pobjedi. Međutim, smatram kako smo bolja momčad i apsolutni favoriti. Želimo pristupom iz zadnje utakmice do bodova na Mokrom Docu", naglasio je iskusni defanzivac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.