Nakon čuda u Madridu

Nakon ponižavanja na terenu, Sheriff nastavio sa brukanjem Reala i na društvenim mrežama

S. Grebović

Jednu od najvećih senzacija u historiji Lige prvaka sinoć su kreirali igrači Šerifa koji su senzacionalno slavili nad velikim Realom u sred Madrida.

Moldavski predstavnik je pobijedio rezultatom 2:1 i na kraju zasluženo odnio kući tri boda.

Veliko čudo je dao naslutiti Jakshibaev u 25. minuti, ali su se Kraljevi sredinom drugog dijela vratili preko Benzeme koji je pogodio sa 11 metara.

Ipak, za senzaciju se pobrinuo igrač iz Luksemburga Sebastien Thill koji je fenomenalno pogodio u same rašlje u 90. minuti meča.

Uslijedilo je veliko slavlje igrača Sheriffa koji će ovaj trijumf sigurno znati da proslave sa svojim navijačima kada se vrate u Tiraspol.

Nakon utakmice, društvene mreže su eksplodirale. Instagram stranica ovog kluba je za kratko vrijeme drastično povećala broj followersa, a u to ime postavili su i jednu jako zanimljivu sliku na kojoj su Realu "ukrali" krunu sa glave.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte o čemu je riječ.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.