Ancelotti nakon šokantnog poraza: Tako se desi kada nemate sreće

Real neočekivan poražen na svom terenu

Ancelotti nakon šokantnog poraza: Tako se desi kada nemate sreće

Samir Mlaćo
Pravu senzaciju vidjeli smo sinoć na Santiago Bernabeu.

Sheriff Tiraspol je rezultatom 2:1 savladao veliki Real Madrid. Odlučio je pogodak Thilija u 89. minuti, a ovim porazom Real je na drugom mjestu grupe D nakon dva odigrana kola.

“Nismo očekivali ovakvu utakmicu, nismo bili fokusirani u odbrani. Nismo imali ni sreće. Imali smo dosta prilika, ali gosti su nas iznenadili u oba navrata kada su pogodili. Loša je to sreća bila za nas. Igrali smo dobro, ali ovakve stvari se dese kada nemate sreće“, kazao je trener Reala Carlo Anceloti.

“Ovo je nogomet. Pokušali smo sve, ali i oni su dobra ekipa“, dodao je iskusni stručnjak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
To se desi realu kad mu se ne sudi više od jednog penala Logično.Sudija je kriv,Anćeloti tigre :)
1 13
Mele
Ma daj, sa Viciciciuniisi, to ti zvijezda, nikad nece biti nokat od Ronalda..pa i Inter si pobijedio na srecu, bili su bolji, golman te spasavao. Sad ste upisali 3 poena prije nego sto ste poceli utakmicu, neka vam se obilo od glavu. Da vas Inter akobogda uzme tu na vasem terenu, baj baj liga prvaka.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti