Foto - EPA

Kylian spreman za Real Madrid

Messi otkrio Mbappeovu 'tajnu': "Lako je sa njim"

Midhat Šljivak

Lionel Messi stigao je proteklog ljeta u PSG.

Argentinac je iznenada napustio Barcelonu, koja mu nije mogla ponuditi novi ugovor, a PSG je bio najbrži i uspio je da ga angažuje.

U Parizu su Lea dočekale još dvije velike zvijezde. To su Neymar i Kylian Mbappe, a francuski mediji su tvrdili da Mbappe nije baš najbolje prihvatio dolazak Messija u klub.

Međutim, u razgovoru za France Football Messi je istakao da mu je sa Mbappeom odnos odličan i otkrio je malu 'tajnu' sjajnog fudbalera.

Leo otkriva kako sjajni francuski fudbaler već perfektno govori španski jezik i to je dodatno pojačalo špekulacije o odlasku ovog fudbalera u Real Madrid.

"Imam super odnos sa njim od prvog dana. Kylian perfektno govori španski jezik i sa takvim se igračem lako razumjeti. Dobar odnos van terena olakšava stvari i iako je još uvijek rano donositi zaključke, uvjeren sam da će sve biti veoma dobro", rekao je Messi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je proteklog ljeta odbio produžiti saradnju sa PSG-om i ima jasnu želju da karijeru nastavi u Real Madridu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.