Oporavio se

Poznato kada će Ibrahimović ponovo na teren

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović bi od četvrtka trebao da se priključi treninzima Milana sa ostatkom tima.

Ibrahimović se još nije u potpunosti oporavio od povrede ahilove tetive, ali vjeruje se da će biti u timu naredne sedmice kada ekipa bude odmjerila snage s Portom u Ligi prvaka.

Iskusni napadač propušta duel s Veronom na San Siru u nedjelju, ali onda se očekuje da 2-3 dana kasnije bude u sastavu za važnu utakmicu u grupnoj fazi Lige prvaka.

Nedavno je Šveđanin napunio 40 godina i još uvijek nema namjeru prestati da igra, a u Milanu s nestrpljenjem očekuju da se ponovo nađe na terenu.

Ibrahimović je odigrao samo jednu utakmicu od početka sezone u Seriji A, postigavši gol za pobjedu Milana protiv Lazija 12. septembra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.