Raiola zgrožen odnosom prema Donnarummi: "Da li biste vi sina ostavili u Milanu pored PSG-a?"
Foto - EPA

Agent se oglasio

Raiola zgrožen odnosom prema Donnarummi: "Da li biste vi sina ostavili u Milanu pored PSG-a?"

M. Šljivak

Golman reprezentacije Italije Gianluigi Donnarumma dobio je velike zvižduke sa tribina u utakmici Lige nacija protiv Španije.

Ovaj 22-godišnjak je postao nepoželjna osoba na San Siru nakon što je odlučio otići iz Milana, a po dolasku sa reprezentacijom dočekale su ga uvrjedljive poruke.

Na utakmici sa Španijom njegov svaki dodir sa loptom ispraćen je zvižducima, a takav potez publike naljutio je njegovog menadžera Mina Raiolu.

Kontroverzni agent ističe da je zgrožen ponašanjem publike prema njegovom štićeniku.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTsH1-HpFVv/[/instagram]

"Zgrožen sam zvižducima za Gigija. Ono što je istina je da Milan nije znao i nije mogao da ga zadrži. Nema nikakve razlike u tome. Pitajte bilo koga, da li biste svom sinu preporučili da ostane u Milanu ili da ode u PSG", rekao je Raiola.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUuW75Crstu/[/instagram]

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Donnarumma je kao 16-godišnjak stao među stative Milana i poziciji 'jedinice' više nije ispuštao.

Za Rossonere je odigrao 251 meč, ali je odbio produžetak saradnje i otišao je u PSG koji mu je ponudio mnogo bolje finansijske uslove.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

azz33333
Ti si riaola smeče kao i ovaj donaruma!!
4 0
King_Kenny
...Milan je jedan od najvecih klubova na svijetu,a PSG je plastika kao sto su to i Chelsea i Manchester City,umjetni klubovi...i ovaj pajser ih jos stavlja u istu recenicu...ovakvim mesetarima treba zabraniti da unistavaju fudbal,a to se moze postici jedino uvodjenjem salary cap-a i ogranicenjem cijena igraca.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi