Gascoigne je isuviše ovisan

Bio je legenda, ali bez alkohola nikada nije mogao: Sada je snimljen kako pokušava ući u automobil

Edmir Škorić

Nekadašnji legendarni engleski reprezentativa Paul Gascoigne ne može bez alkohola.

Gascoigne je cijeli život imao problema s alkoholom i više puta je išao na liječenje, a sada je ponovo u centru pažnje jer očigledno ne može da prestane s konzumiranjem istoga.

Snimljen je mrtav pijan dok se tetura prema automobilu. Jedva je stajao na nogama, pa je uz pomoć jedne osobe stigao do automobila.

„Nisam ni shvatio da je pijan sve dok nije počeo hodati. Htjela sam mu prići i pomoći mu, ali... Srce mi se slama kad vidim takvu legendu u takvom stanju. "Neko ga mora 'probuditi' i pomoći mu", rekao je očevidac i veliki fan legendarnog Engleza koji je podijelio snimku.

Kontroverzni Gascon, koji je u svojoj karijeri igrao za Newcastle, Tottenham, Lazio, Glasgow Rangers, Middlesbrough i Everton, nedavno je rekao kako će "uvijek biti alkoholičar".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.