Paul Gascoigne šokirao kada je otkrio koliko troši na tablete protiv alkohola

Liječi se od ovisnosti

Paul Gascoigne šokirao kada je otkrio koliko troši na tablete protiv alkohola

E. Škorić

Paul Gascoigne, bivši engleski napadač, otkrio je kako je 2018. godine bio podvrgnut operaciji pomoću koje su mu u želudac unijeli tablete koje su mu pomagale u borbi protiv alkohola.

Bivši engleski nogometni reprezentativac je nakon završetka karijere imao velikih problema zbog ovisnosti o alkoholu, a 24.000 eura plaćao je tablete koje bi mu pomogle da prestane konzumirati alkohol u većim količinama.

U intervjuu za Daily Mirror, Gascoigne je priznao da je tokom 2018. godine u Australiji podvrgnut operaciji kako bi u želudac dobio skupocjene tablete za liječenje ovisnosti od alkohola.

"Bio sam u Australiji na operaciji kako bih prestao da pijem. U želudac su mi unijeli neke tablete od kojih bi mi bilo jako loše ako bih pio alkohol. Možete popiti pivo ili čašu vina, ali ne više od toga jer biste onda imali užasne tjeskobe", opisao je Gascoigne.

Ističe da je tablete platio 24 hiljade eura.

"Vrlo dobro poznajem rehabilitacije. Nadam se da je ovo konačno i sada mogu da se kontrolišem pri kupovini i konzumiranju pića", istakao je Gascoigne.

Promo

Top Komentari

DylanDog
Gaza je pravi defekt...
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi