Komentar nakon trijumfa protiv Veleža

Jakirović: Rano je govoriti o tituli

Haris Zilić

Zrinjski je u derbiju 13. kola Premijer lige BiH savladao Velež sa 0:1.

Gol odluke postigao je sjajni Nemanja Bilbija, a nakon meča na press konferenciji komentar je dao trener Zrinjskog, Sergej Jakirović.

Trener Plemića nije krio zadovoljstvo, ali bio je oprezan u izjavama.

"Rano je govoriti o tituli. Ima još 20 kola. Pokušat ćemo uzeti što više bodova ove jeseni", rekao je Jakirović, zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovo je dobar put prema tituli. Pokušat ćemo se na zimu pojačati na nekim pozicijama. Bitno je da uzimamo bodove i ne obazirat se na druge. To je ono što smo mi htjeli."

Jakirović je i na press konferneciji govorio o lakšim povredaama igrača, a u narednom videu pogledajte press trenera Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.