Komentar nakon trijumfa protiv Veleža

Jakirović: Rano je govoriti o tituli

14

Komentari (14)

Kremenko
Zrinjski je zrela i dibro codjena ekipa. Velež igra likep fudbal i ima jako puno dobrih stvari. Medjutim ima strašne kikseve u idbrani svaku utakmicu. Isto, fali konkretan napadač. Ipak, nadam se da će Velež nastaviti ovim stilom. Bojim se da Fedja ne može puno dati u ovom periodi?!
Realist
bk123
Tek sad vidim zašto su navijači Želje bili razočarani kad je Memija potpisao za Zrinjski...Memija je doktor i pravo pojačanje, šteta tžza malog Šipovca madm se da nije ozbiljnija ozljeda. Golman siguran i pouzdan štoperski par fenomenalan, bočne pozicije sa Memijom,Ćorlukom,Bekićem odličan...vezni red rastrčan kad treba agresivan a kad treba maštovit, Savić, Bašić, Zloma uvjek na pravom mjestu, Tićinović motor i dobri duh ekipe, Juranović pravi ravnotežu na drugoj strani a o Bilbiji je suvišno išta reći....a s klupe čekaju mladi tigrovi koji uvjek donesu ono što treba donjeti svojim ulaskom, uvjek donesu prevagu al to su sve zasluge moćnog TRENERA JAKIROVIĆA...idemo Zrinjski samo naprijed i kako kaže trener iz svake utakmice probati nešto uzeti.pa koliko se mogne u datom momentu..... SRETNO Zrinjski
bk123
neka prodaju...ako će zaraditi opet će mo dovesti druge..to je tržište.
user1022
Prskalo vec sad ima bolji nisan od pola lige
bk123
Jakire ti si prerasto ovu ligu...al neka te s nama
user1022
Jakir nas vodi u Europu iducu sezonu.
lalinjo
Jakire majstore,samo naprijed,igraj do kraja
Zlofish
Na prvo mjesto stani i ostani
Mackintosh
Ne navijam za Zrinjski, ne volim ih iskreno nimalo, al nek su klepili Vrapcice. Uskur*ili su se ljetos i previse. Federalna im je najbolji lijek
Rastafarian
Nemojte se više pojačavati, kuku majko i ovako, samo 4 gola primili a i gazi se sve redom
user1022
Treba spica, Nemanjic jedini golgeter. Tu dolazi Irfan Hadzic 99% zato je Jakir to i spomenuo
Rastafarian
Neka se Irfan liječi negdje drugo, prvi put kad je došao odmah pobjegao nakon 3 tjedna u drugu tursku ligu pa sad kad je invalid i nitko ga neće i Zrinjski je dobar, neka hvala ali možemo mi i boljeg naći. Po meni je Hodžić iz Belupa bolji od tog nezahvalnog poluinvalida.
Lafac
Iznenadio sam se pozitivno s ovim trenerom Zrinjskog, sigurno jedan od boljih trenera u ligi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.