Igrao standardno za reprezentaciju

Kolašinca po povratku u Arsenal dočekao hladan tuš

Admin Čaušević

Sead Kolašinac je u oktobarskom ciklusu odigrao dva vrlo dobra meča za reprezentaciju BiH.

Zmajevi su osvojili četiri boda na gostovanjima u Kazahstanu (0:2) i Ukrajini (1:1), a Kolašinac je bio neizostavan član u selekciji Ivayla Peteva.

Po povratku klupskim obavezama iskusnog defanzivca je dočekao hladan tuš. Arsenal je na stadionu Emirates dočekao Crystal Palace, a bh. reprezentativca nema ni u protokolu.

Iz Arsenala su ranije saopštili kako svi igrači koji su se vratili sa reperezentativnog okupuljanja nemaju značajnih problema te da su spremni za utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, uoči susreta trener Mikel Arteta uopšte nije uvrstio 28-godišnjaka na listu igrača na koje računa. Vjerovatni razlog je tehnička odluka.

Inače, Kolašinac je u dosadašnjem dijelu sezone skupio svega dva nastupa. U Premiershipu je igrao u debaklu protiv Manchester Citjya (5:0), dok većinu mečeva uopšte nije ni bio u protokolu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.