Bešiktaš domaćin Sportingu

Sastavi iz Istanbula: Yalcin obradovao Peteva

Admin Čaušević

Bešiktaš u susretu protiv Sportinga iz Lisabona traži svoju prvu pobjedu u novoj sezoni Lige prvaka. 

Miralem Pjanić se oporavio od povrede i konkuriše za utakmicu protiv prvaka Portugala, a trener Sergey Yalcin ga je uvrstio u startnu postavu.

Igranje Pjanića od prve minute je najbolja moguća vijest za selektora Ivayla Peteva koji se nada da će iskusni veznjak biti spreman i u novembru.

Inače, postave za meč izgledaju ovako:

Bešiktaš: Destanoglu, Rosier, Souza, Batshuayi, Pjanić, Larin, Ghezzal, N'Sakala, Welinton, Vida, Teixeira.

Sporting: Adan, Matheus, Feddarl, Coates, Palhinha, Nunes, Sarabia, Paulonho, Pedro Porro, Gonaclo, Pedro Goncalves.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmicu će suditi sudije iz Slovenije na čelu sa Slavkom Vinčićem koji je prošle godine bio jedan od učesnika skandala kojeg je u Bijeljini organizovala kontroverzna starleta Tijana Ajfon.

Bešiktaš i Sporting su na "nulama" nakon uvodna dva kola te bi nakon susreta na Vodafone Areni za jedan tim nokaut faza mogla postati samo san.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.