Foto - EPA

Za 24. novembar

Odgođeno izricanje presude Karimu Benzemi

M. Šljivak

Sud u Versaillesu nije danas donio presudu po optužnici za ucjenu Mathieua Valbuene protiv Karima Benzeme i još četiri osobe.

Suđenje u ovom slučaju trajalo je tri dana, a presuda se očekivala već danas.

Međutim, Sud je odlučio da odluku o kaznama za optužene donese za mjesec dana, tačnije 24. novembra i tada će se saznati kazna za optužene.

Tužioc je jučer za Karima Benzemu zatražio 10 mjeseci uslovne kazne zatvora i 75.000 eura novčane kazne.

Podsjetimo, Benzema je optužen kao saučesnik u slučaju ucjene protiv nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene.

Napadač Reala bio je posrednik između Valbuene i ljudi koji su tražili novac kako ne bi objavili snimak seksa na kojem je Valbuena, koji je sve prijavio policiji.

Na kraju je slučaj završio na sudu i vidjet ćemo kakva će odluka na kraju biti donijeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.