Dobio samo žuti karton

Ronaldo ne zna da gubi: Može biti sretan što je dobio samo žuti karton zbog nesportskog poteza

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda gube na svom terenu od Liverpoola sa 4:0 nakon prvog poluvremena.

Redsi su odigrali fantastično u prvom poluvremenu i imaju vodstvo od 4:0 što sigurno niko od navijača Uniteda nije mogao očekivati.

Liverpool je poveo već u petoj minuti kada je Keita pogodio nakon asistencije Salaha. Već u 13. minuti bilo je 0:2, a ovaj put mrežu Crvenih đavola zatresao je Jota.

Gosti su do trećeg gola stigli u 38. minuti kada je u centru pažnje bio danas sjajni Mohamed Salah koji je pogodio za 3:0. Salah je i u petoj minuti nadoknade zatresao De Geu za 4:0 i nestvarnu blamažu Uniteda.

U samom finišu prvog dijela u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo zbog nesportskog poteza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je faulirao Jonesa nakon čega je krenuo da udara loptu iako je sudija svirao faul. Jasno je da je ovaj rezultat i Ronalda izbacio iz takta i dobro je prošao jer mu je sudija dao samo žuti karton.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.