Široki gostuje Radniku

Širokobriježani uvjereni da prolaze u četvrtfinale

Edmir Škorić

Pomoćni trener Širokog Brijega Stanko Bubalo najavio je duel protiv Radnika u osmini finala Kupa BiH.

Širokobriježani su protiv Radnika slavili u nedjelju u prvenstvenoj utakmici, a sada ih čeka isti rival u Kupu i opet se duel igra u Bijeljini.

"Nakon kvalitetnih priprema i jačanja zajedništva u Vukovaru kući smo svladali FK Rudar-Prijedor, a onda slavili i na neugodnom gostovanju kod FK Radnik Bijeljina. Sada imamo priliku nastaviti uspješan niz protiv istog suparnika i izboriti prolaz među osam najboljih u Kupu BiH. Očekuje nas mnogo drugačija utakmica od nedjeljne. Domaći su promijenili trenera i to bi mogao biti pozitivan šok za njih. Sigurno će biti zahtjevna utakmica", rekao je Bubalo, dodavši:

"Mnogo će nam nedostajati ozlijeđeni Begić, važni kotačić u našem veznom redu. Ipak, s druge strane, vraćaju nam se Mujan i Llanos. Bolja smo momčad i to ćemo potvrditi na terenu. Vjerujem kako ćemo sutra slaviti i pjevajući krenuti kući".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.