Newcastle ga želi

Eden Hazard se vraća u Premier ligu?

Edmir Škorić

Belgijski reprezentativac Eden Hazard mogao bi se vratiti u engelsku Premier ligu gdje je svojevremeno briljirao kao igrač Chesleaja.

Hazard je bio jedan od najboljih igrača u Evropi dok je nosio dres Plavaca iz Londona, no nakon što je u velikom transferu prešao u Real Madrid, kao da je zaboravio da igra nogomet.

Nije se najbolje snašao u Španiji i sada se ponovo aktivirala priča o mogućem povratku na Otok. Nije teško pogoditi ko to ima novac i želi da ga kupi. Naravno, riječ je o Newcastleu koji je nedavno dobio bogate vlasnike.

Očekuje se da Portugalac Paulo Fonseca postane novi trener Newcastlea, a lista potencijalnih pojačanja je velika i uglavnom se radi o sjajnim igračima sa velikim vrijednostima, kakav je i sam Hazard.

Real Madrid je spreman da pusti Hazarda, koji je ove sezone odigrao osam mečeva, ali nije postigao nijedan gol, ima tek jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.