Foto - EPA

Bh. veznjak se oglasio

Pjanić o čudnoj poruci na Instagramu: "Koemanu sve najbolje, odgajan sam da poštujem sve"

Midhat Šljivak

Današnja objava Miralema Pjanića na Instagramu podigla je dosta prašine u fudbalskom svijetu.

Bh. veznjak je objavio zanimljivu poruku na storyju. Mnogi su naravno pomislili da je to poruka Ronaldu Koemanu.

Međutim, večeras se bh. veznjak ponovo oglasio i odbacio je mogućnost da je njegova objava bila vezana za otkaz Ronaldu Koemanu na klupi Barcelone.

"U svijetu gdje u oči svih zalijepljene za ekrane, lako je pogrešno shvatiti nečije riječi i izvući ih iz konteksta".

"Kroz kompletnu karijeru nikad nisam imao namjeru povrijediti nekoga, direktno ili indirektno. Odgajan sam tako da poštujem sve i svakoga".

"Tako namjeravam i nastaviti. Želim Ronaldu Koemanu sve najbolje u budućem radu. Ja ću se fokusirati na svoj tim", napisao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pjanić igra fantastično u Bešiktašu gdje je stigao na posudbu iz Barcelone, ali je najavio povratak u Barcelonu na kraju sezone.

Katalonski tim uskoro će dobiti novog trenera, a to će prema svemu sudeći biti čuveni Xavi Hernandez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.