FOTO: EPA

Da li je došao kraj jedne ere?

Zabrinjavajući snimci Lionela Messija: Čini se da magija počinje da blijedi

Haris Zilić

PSG je nakon preokreta savladao Lille sa 2:1 u derbiju Ligue 1.

U ovom meču Parižani su bili zabrinuti na poluvremenu gdje je njihov tim gubio sa 1:0, ali i zbog povrede Lionela Messija.

Messi je ostao u svlačionici, umjesto njega u igru je ušao Mauro Icardi, međutim više zabrinjavaju snimci koji su se pojavili jutros.

Naime, na snimku je jedna situacija tokom prekida gdje se Messi drži za zadnju ložu i nije prvi put od dolaska u PSG da se Argentinac žali na povrede.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U PSG-u su s pravom zabirnuti, kao i simpatizeri jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Messi očigledno ima problema sa učestalim povredama i s pravom se postavlja pitanje da li došao kraj jedne ere i da li fudbalska magija počinje da blijedi?

Snimci su zabirnjavajući svakako, a da li će se Messi oporaviti, odnosno kakva ga sezona očekuje u dresu PSGa, vrijeme će dati odgovore.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.