Messi povrijeđen!
FOTO - EPA

Nije trenirao sa ekipom

Messi povrijeđen!

A. Beganović

U okviru 12. kola francuskog fudbalskog prvenstva sutra će snage odmjeriti aktuelni lider PSG i aktuelni prvak Lille.

Aktuelni francuski prvak nije dobro otvorio sezonu. Nakon 11 odigranih kola nalazi se na 10. mjestu, a sutra će odmjeriti snage sa liderom na tabeli PSG-om, koji će vjerovatno biti oslabljen.

Naime, na današnjoj press konferenciji trener PSG-a Mauricio Pochettino je istakao da je jedan od najboljih igrača svih vremena Lionel Messi povrijeđen te da je njegov nastup pod znakom pitanja.

Pochettino je objasnio da je Messi nakon duela sa Marseillom trenirao sa ekipom, no da je danas zbog bolova u mišiću trenirao odvojeno od ekipe.

"Nakon utakmice s Marseilleom, trenirao je kao i obično. Danas je Messi radio individualno jer ima oštećenje mišića. Sutra ćemo vidjeti može li igrati", rekao je Pochettino.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Messi je u prvenstvu za PSG odigrao četiri utakmice i još uvijek na svom kontu nema nijedan pogodak.

PSG se nakon jedanaest odigranih kola nalazi na čelu tabele sa 28 bodova, dok drugoplasirani Lens ima 21 bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi