Čujete li skandiranje s tribina? Šta se to promijenilo u glavama navijača Uniteda?

Edmir Škorić

Do prije dva dana Ole Gunnar Solskjaer je trpio žestoke uvrede, navijači su ga tjerali iz kluba, no sada je - heroj.

Tanka je nit od zločinca do heroja, a na svojoj koži je to najbolje osjetio Solskajer.

Nakon nedavnog teškog poraza od Liverpoola (0:5) na Old Traffordu cijeli stadion je skandirao protiv Norvežanina, traživši njegov odlazak iz kluba, ali sve se promijenilo nakon utakmice u subotu u Londonu.

United je odigrao sjajan meč, slavio s 3:0 protiv Tottenhama i Solskjaeru je posao spašen, a s tribina se nakon meča čulo skandiranje u čast norveškog trenera.

Brzo su se stvari promijenile i navijači su sada ponovo za to da Solskjaer bude na klupi, mada će vjerovatno sve promijeniti nakon prvog narednog poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, još uvijek postoje oni koji smatraju da je Solskjaer nedovoljno dobar da predvodi United i da bi trebao biti zamijenjen nekim iskusnijim trenerskim stručnjakom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.