Newcastle "kvari" posao Manchester Unitedu
FOTO: EPA

Očekuje nas uzbudljiv finiš godine

Newcastle "kvari" posao Manchester Unitedu

Haris Zilić

Nove informacije stižu uz Engleske kada su u pitanju nenadžeri Newcastlea i Manchester Uniteda.

Solskjaer vjerovantno otkucava posljednje minute na klupi Uniteda. Bez obzira na podršku vlasnika navijači su ti koji više nemaju strpljenja obzirom na igre i rezultate Crvenih đavola.

Glavni kandidat za mjesto trener Uniteda je Antonio Conte, ali sada su se u igru ubacili i bogati vlasnici Newcastlea.

Roberto Martinez je velika želja vlasnika Svraka, međutim status u reprezentaciji Belgije kao selektora blokira dosta toga, pa bi se Svrake okrenule Antoniu Conteu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Newcastle ima plan za Contea ako bi došao. Dali bi mu slobodu da napiše listu igrača koje želi vidjeti u klubu, a arpaskim vlasnicima neće biti problem ispuniti želje, jer je Newcastlea trenutno nabogatiji klub na svijetu.

I United ima svoje opcije kada je u pitanju Conte pa će ovo sigurno biti zanimljiva "sapunica" koja bi epilog mogla dobiti već i do Boxing daya ove godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi