Problemi za Madriđane

U Realu dva slomljena nosa u samo 30 sekundi razmaka?

Edmir Škorić

Real Madrid je u subotu na gostovanju kod Elchea slavio s 2:1 uz dva pogotka sjajnog Brazilca Vinicius Juniora.

Osim sjajne partije brazilskog reprezentativca, nakon koje je Real Madrid došao do pobjede i vratio se na vrh tabele, utakmica će se pamtiti i po povredama dvojice "kraljeva" u razmaku od samo 30 sekundi.

Marino Diaz i Casemiro su zadobili značajne udarce u nos, zbog čega su krvarili i morali su da se liječe na terenu.

Obojica će po povratku u Madrid odraditi testove kako bi se otkrilo jesu li slomljeni nosevi, kao što se isprva posumnjalo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marino je prvi zadobio jezivu povredu nosa, pošto je nezgodno pao na lice nakon sudara s defanzivcem Elchea, a nedugo nakon njega stradao je i Casemiro.

Nisu to bile jedine brige o povredama s kojim se suočio Carlo Ancelotti nakon pobjede, budući da je Rodrygo teže povrijeđen, a i Luka Jović je zadobio povredu koljena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.