Opet je povrijeđen

Barcelona šokirala navijače, a u centru pažnje ponovo Dembele

Endin Čaušević

Ousmane Dembele se u utorak konačno vratio na teren nakon što je skoro pet mjeseci bio povrijeđen.

Dembele se povrijedio tokom Evropskog prvenstva i propustio je početak sezone s Barcelonom.

Ipak, francuski igrač se konačno oporavio i vratio na teren, te je ušao u igru na meču protiv Dynama u Kijevu.

No, Barcelona je danas ponovo ostavila bez teksta svoje navijače objavom da Dembele ima ponovo problema s povredom iako se tek vratio na teren.

Barcelona je saopštila da je Dembele doživio povredu zadnje lože i da je ponovo van terena, te još uvijek nije poznato kada će se vratiti.

Podsjećamo, Dembele je u Barcelonu stigao prije četiri godine iz Dortmunda za skoro 140 miliona eura kao zamjena za Neymara, ali većinu mečeva je propustio zbog problema s povredama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Francuza ovo je čak 11. povreda samo zadnje lože otkako je igrač Barcelone i nevjerovatno je koliko je sklon povredama ovaj fudbaler.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.