Obilne padavine stvorile probleme

Veliko nevrijeme u BiH: Voda prijeti da poplavi stadion, derbi pod velikim upitnikom

Haris Zilić

Poplave su stvorile ogromne probleme širom Bosne i Hercegovine.

Dramatična situacija je i u Kaknju. Voda je doškla do kuća, ali i u opasnosti je stadion FK Mladost u Doboju kod Kaknja.

Voda je sve bliža stadionu i ovo će biti duga noć za stanovnike Doboja kod Kaknja, obzirom da se sutra trebao igrati derbi Prve lige FBiH između Mladosti i Rudara iz Kaknja.

Prema posljednjim informacijama koje je dobio naš portal, utakmica će biti najvjerovatnije odgođena, a više informacija će se znati ujutro.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trenutno velika briga je da voda ne uništi stadion preko noći, a ono što mogu biti ohrabrujuće vijesti je činjenica da su padavine u manjem intezitetu nego prethodnu noć.

U našoj fotogaleriji možete vidjeti trenutno stanje u Doboju kod Kaknja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.