Mladost i Rudar održali zajedničku press konferenciju

Sutra meč od 13:30 sati u okviru Prve lige FBiH

Mladost i Rudar održali zajedničku press konferenciju

Samir Mlaćo
U okviru Prve lige FBiH sutra se u Kaknju igra gradski derbi između Mladosti i Rudara iz Kakanja.

Rudar je blagi favorit, s obzirom na poziciju na tabeli, no Mladost će tražiti bodove spasa.

Danas je održana zajednička press konferencija na kojoj su se medijima obratili prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija, prvi čovjek Rudara Suad Spahić i općinski načelnik Mirnes Bajtarević, te treneri Buza, Radović i kapiteni timova.

“Svi koji su čekali derbi u Kaknju, dočekali su ga, ali nažalost dočekali smo ga neuspjehom jer to nije premijerligaški derbi. Očekujem fer i korektnu utakmicu, neka slavi bolji, sretni i spretniji“, kazao je Mušija.

Spahić je istakao je da se i on nada da će utakmica proći uspješno, te da će navijanje biti fer i korektno.

“Slavit će onaj ko da više golova“, kazao je Spahić.

“Pozdravljam navijače našeg kluba, ali i gostiju. Želim im svima dobrodošlicu, a mi ćemo ostaviti srce na terenu. Dat ćemo maksimum za pobjedu“, istakao je trener Mladosti Dragan Radović.

Riječ je dobio i trener Rudara Mirnes Buza.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Nadam se kvalitetnoj utakmici. Nadam se da će publika biti zadovoljna poslije meča, te da će slaviti bolja ekipa. Danas imamo još jedan trening i odredit ćemo koji igrači će biti u kombinaciji za sutrašnji meč“.

Meč na MGM Farm Areni igra se od 13:30 sati.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CrveniKakanj
❤ Reds ❤
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi