I u Tuzli kiša stvara probleme

Kiša pravi probleme širom BiH: Pogledajte kako jutros izgleda stadion Tušanj

Endin Čaušević, foto: Emir Dindić

Kiša koja prethodnih dana pada u Bosni i Hercegovini napravila je probleme u mnogim bh. gradovima.

Najteže su pogođeni Sarajevo, Jablanica, Kakanj i Konjic, ali stanje se pogoršava i u još nekoliko gradova naše zemlje.

Ovog vikenda igraju se mečevi 16. kola Premijer lige i već sada je jasno da mnogi tereni neće biti baš u najboljem stanju zbog kiše koja neprestano pada već dva dana.

Naš fotoreporter iz Tuzle posjetio je jutros stadion Tušanj kako bi provjerio u kakvom stanju se nalazi teren na ovom stadionu.

Poznato je da je teren na Tušnju inače u lošem stanju, a obilna kiša će još dodatno otežati posao. Teren je natopljen kišom, a na pojedinim mjestima su se stvorile i velike lokve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, na sreću meč na Tušnju igra se tek u ponedjeljak kada će Sloboda dočekati Velež, a utakmica počinje u 18 sati.

Očekuje se sutra prestanak padavina i nadati se da će Tušanj koliko-toliko biti u boljem stanju kako bi se bez problema odigrala utakmica između Slobode i Veleža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.