Padavine ne prestaju, tereni će biti u katastrofalnom stanju, ali niko nije tražio odgodu utakmice

Saznaje SportSport.ba

Padavine ne prestaju, tereni će biti u katastrofalnom stanju, ali niko nije tražio odgodu utakmice

E. Škorić

Obilne padavine napravile su haos širom Bosne i Hercegovine, pa se s razlogom pitamo hoće li se odigrati svi mečevi 16. kola Premijer lige BiH.

Utakmice 16. kola na programu su u subotu, nedjelju i ponedjeljak. Najgore je trenutno u Sarajevu, ali nijedan od sarajevskih timova neće igrati ovo kolo kod kuće.

Željezničar je u nedjelju gost u Prijedoru, dok Sarajevo sutra u Bijeljini igra protiv Radnika, ali opravdano postoji zabrinutost na šta će da liče tereni nakon svih tih padavina. Što je najgore, kiša i danas ne prestaje, a pronoze su loše - najavljene su velike padavine i za subotu.

Unatoč svemu, kako SportSport.ba saznaje, nijedan od klubova nije zatražio odgađanje utakmice, tako da, kako sada stvari stoje, sve će se igrati po planu i programu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kolo otvaraju Leotar i Široki sutra od 13 sati i to je jedini duel bez TV prenosa. U 17 sati igraju Radnik i Sarajevo, a derbi kola na programu je u 19 sati i sastaju se Zrinjski i Borac.

Dan kasnije igraju Posušje i Tuzla City te Rudar i Željezničar i oba ta meča su u terminu od 13 sati, a kolo se završava utakmicom Sloboda - Velež koja se igra u ponedjeljak od 18 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crnoicrveno
Cuj bice, inace su kao ono sve tepih do tepiha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi