Novi poraz Vučice

Roma vodila 2:1, pa izgubila 3:2 u Veneciji

Edmir Škorić
Teme:

Tim Josea Mourinha doživio je novi poraz u Seriji A.

Roma je danas gostovala u Veneciji i bila je favorit, ali je poražena iako je na poluvremenu imala vodstvo rezultatom 2:1.

Caldara je već u trećoj minuti pogodio za vodstvo domaćih. U sedmoj minuti penal za goste, ali VAR ga je poništio jer je bio ofsajd.

U završnim minutama prvog dijela potpuni preokret gostiju. Prvo je Shomurodov pogodio za 1:1, a nedugo nakon toga asistira Tammyju Abrahamu koji je siguran.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nastavku novi preokret. U 65. minuti dosuđen je kazneni udarac za Veneziju, a Aramu je zabio za 2:2, da bi Okereke u 74. minuti donio pobjedu domaćoj ekipi.

Vema važna pobjeda za Veneziju koja se bori za opstanak, s Roma sve dalje od bilo kakve borbe za sami vrh.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.