Potez za svaku pohvalu

Bh. klub odgodio proslavu jesenje titule i pokazao veliko srce

Samir Mlaćo
U Olovu je sve bilo spremno za proslavu jesenje titule prvaka.

Stupčanica je sjajnim igrama lider u Drugoj ligi Centar, a nakon susret posljednjeg 15. kola protiv FK Borac Jelah sve je bilo spremno za veliku proslavu.

Ipak, to se neće desiti. U Stupčanici su pokazali velike ljudske vrijednosti i osvojili simpatije mnogih.

Naime, zbog smrti mlade sugrađanke Muamere Repić, proslava je odgođena.

“Poštovani navijači i simpatizeri našeg kluba, iako smo kolo prije kraja polusezone osvojili titulu jesenjeg prvaka, te istu planirali proslaviti sa vama uz vatromet i pirotehniku u nedjelju na našem "Dancu", proslavu odgađamo...

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Naš grad i nas sve je pogodila jedna tužna vijest o smrti naše mlade sugrađanke Muamere Rapić, tako da vas ovom prilikom obavještavamo da slavlje odgađamo i da smo svi uz Muamerinu porodicu u ovim teškim danima“, stoji u objavi NK Stupčanica.

Tako to rade ljudi velikog srca, istinski šampioni! Bravo!

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.